Vi tar oss av oppussingen i Oslo!

Føler du at det er på tide å friske opp i bygget? Oppussing trenger ikke ta for seg en totalrenovering av bygget for at det skal kunne ha en effekt. Oppussing kan være alt fra et nytt malerstrøk på veggene til nye fliser på badet eller å skifte ut gulvet i hovedrommet – med andre ord, alt som frisker opp det gamle!

Trenger du råd til oppussingen? 

Når du endelig har bestemt deg for å gjøre en forandring er neste steg å sette i gang. Uavhengig av hva du ønsker å gjøre vil det omtrent alltid være en del valg du står overfor. Kanskje skal du male å må finne ut hvilken farge dere skal gå for. Eller har kanskje du og andre involverte har ulike meninger om hva slags fliser som burde ligge på kjøkkenet? I slike situasjoner kan det være greit med litt rådgivning under oppussingen. Som erfarne håndverkere stiller vi gjerne opp som fredsmeglere når uenigheter oppstår. Vi kan også utføre oppussing på vegne av større prosjekter og retter oss etter de føringer vi får. 

Vi har jobbet med ulike former for oppussing i Oslo i lang tid, både for private og bedrifter og kan utføre en rekke tjenester. 

 

 • Innvendig maling 
 • Utvendig maling 
 • Flislegging
 • Gulvlegging 
 • Rehabilitering av fasade
 • Rehabilitering av vinduer 

 

I tillegg har vi et godt samarbeid med håndverkere innen andre fagområder og kan bistå deg med full oppussing for både store og mindre prosjekter. 

Drevne på oppussing 

I tillegg til at teknikk og utførelse allerede har etablert seg i muskelminnet innehar vi også kompetansen rundt vedlikehold, slitestyrke, bruksområder og mer for de ulike materialene. Dette gjelder både gulvlegging, maling og rehabilitering som er våre ekspertiseområder. Men i samarbeid med andre dyktige håndverkere kan vi også finne de beste løsningene for det elektriske anlegget, rørsystemet, brannsikkerhet og mer. 

Er du usikker på hvilke muligheter du har? Vi kan komme på befaring! Befaring er en fin måte å kartlegge området som skal pusses opp for så å legge en plan for oppussingen. 

Vi bistår med oppussing i Oslo, Bærum, Asker, Askim, Follo, Ski, Akershus og Indre Østfold for både private og bedrifter! Ta kontakt med oss om du ønsker en befaring for ditt oppussingsprosjekt!. 

Oppussing før salg

Står du ansvarlig for et bygg eller bolig du tenker å selge er det ikke sikkert at oppussing burde strykes fra “to do” listen. Oppussing av boligen vil kunne øke verdien på boligen. Vi nordmenn er kanskje på toppen av lista over mennesker som liker å pusse opp, men det betyr ikke at vi ikke setter pris på at et nytt hjem eller kontorlokale som ser fint ut når vi kjøper nytt. Som kjøper av et nytt hus, næringsbygg eller hytte er det ikke sikkert vi ønsker å gi et beløp tilsvarende prisantydning om vi med en gang ser at her må det utføres arbeid. Med det risikerer du at boligen ikke går til takst eller over når du legger den ut for salg. Det er ikke sagt at en totalrenovering vil være nødvendig, men noen utbedringer her og der er kanskje aldri feil. Skulle du være usikker på hvilke områder som kan være smarte å pusse opp før salg kan vi komme med råd. 

Vanlige former for oppussing før salg: 

 • Skifte tapet
 • Male vegger
 • Bytte gulv

Vi kan hjelpe med oppussing før salg for alle som bor i Oslo, Bærum, Asker, Askim, Follo, Ski, Akershus og Indre Østfold! 

Oppussing med tanke på de nye beboerne 

Husk at etter salg skal boligen bli tatt i bruk av helt nye mennesker. Vær derfor nøye med å velge materialer og farger som kan justeres opp og ned med stilen til hvem som helst. Du skal med andre ord ikke gå altfor mye etter hva du selv synes er fint, men tenke over hvilke muligheter oppussingen gir til de nye eierne. Dette vil også være til stor hjelp under en visning. Sekundet folk kommer inn i et rom med rene og nøytrale flater kan de begynne å se for seg hvordan de ville innredet og hvordan akkurat dette hjemmet kan bli omgjort til et beleilig sted for akkurat dem. 

Bevis på at oppussingen er utført av profesjonelle 

Videre er det flere som ber om å se bevis på arbeidet som er utført i bygget. Ingen ønsker å bli lurt og nettopp derfor vil det være lurt å ha brukt profesjonelle aktører under oppussingen. Du vil da kunne motta et bevis på at arbeidet er utført i henhold til alle gjeldende lover og forskrifter, noe som er svært betryggende for den som skal ta over bygget. 

Til private: Gjøre det selv eller få hjelp til oppussingen? 

Som det allerede har blitt nevnt en del ganger her kan oppussing by på en del utfordringer om du skal gjøre det alene. Om du likevel ønsker å få ting unnagjort på egenhånd får du her fem raske tips til oppussing: 

 1. Bruk nok maling når du maler
 2. Tenk på bruksområdet når du velger gulv 
 3. Ved rehabilitering av slitasje på fasade må du finne årsaken til slitasjen før du maler over. 
 4. Malingen skal males vått-i-vått på samme flate, hvis ikke blir det skjolder 
 5. Sett av god nok tid, ikke sett deg en urealistisk tidsplan 

Tenker du heller “Nja, oppussing på egenhånd blir nok litt for mye for meg..” Vi hjelper deg!  Ta kontakt i dag og bestill en befaring for ditt prosjekt. Vi gir deg forandringen du har ønsket.  

Vi utfører også oppussing på vegne av bedrifter. 

Få hjelp til ditt oppussingsprosjekt