UTVENDIG MALERARBEID – MUR OG TREFASADER ​

Har du behov for utvendig malerarbeid? Alle fasader har behov for vedlikehold. Dersom man unnlater utvendig maling og vedlikeholdsarbeidet og lar fasaden forfalle over tid, kan dette medføre store økonomiske konsekvenser og neglisjering av boligselskapets interne HMS». 

Vedlikehold av fasader er prosjekter som krever kompetanse, hvor det å avdekke type underlag, lokale klimatiske forhold og påkjenninger fasaden utsettes for er svært viktig. Vi har arbeidet med utvendig malerarbeid og vedlikehold av bygg i lang tid. Med vår fagkunnskap og erfaring bistår vi gjerne med rådgivning, fra oppstart av prosjektet frem til ferdigstillelse. Vi sikrer at det blir benyttet riktige produkter og at utførelsen er i henhold til alle lover og forskrifter som vil gi deg et holdbart og langvarig resultat. Utvendig maling av bygget vil i de fleste tilfeller innebære mer enn bare et malerstrøk over eksisterende flate. Du skal være forsiktig med å se etter aktører som tilbyr seg å gjennomføre utvendig malerarbeid så effektivt som mulig, for det kan fort bety at de ikke gjør et skikkelig forarbeid. For at potensielle skader ikke skal kunne utarte seg til en verre tilstand, kreves det forarbeid, fjerning av eksisterende maling, pussing og/eller vasking samt ny påføring av maling. 

Vi utfører utvendig malerarbeid for ulike typer næringsbygg og private hjem:

Eier du et større bygg som du ikke kan ta deg av selv? Ta kontakt med oss! Vi kan blant annet ta oss av utvendig maling på:

– Barnehager
– Skoler
– Omsorgsboliger
– Forretnings/næringsbygg m.m
– Sykehus

Regnbuen er en totalleverandør av håndtverkstjenester og tilhører konsernet Håndverksgruppen. Dette legger til rette for at vi kan utføre prosjekter og levere skreddersydde løsninger – til kunder over hele landet!
«Med lang erfaring i bransjen og våre dyktige håndverkere, kan vi som profesjonell aktør garantere et langvarig sluttresultat i høy kvalitet». Vi utfører utvendig malerarbeid for ulike typer næringsbygg:

  • Barnehager
  • Skoler
  • Omsorgsboliger
  • Forretnings/næringsbygg

Regnbuen er en del av konsernet Håndverksgruppen, dette legger til rette for at vi kan levere skreddersydde løsninger for deres unike behov – over hele landet.

Holder du til i Oslo, Bærum, Askim, Ski, Follo, Asker, Akershus eller Indre Østfold? Ta kontakt med oss om du trenger hjelp med utvendig maling.