Malermestrene AS blir en del av Regnbuen

Regnbuen Malermesterbedrift styrker satsingen i Stor-Oslo og innlemmer Malermestrene AS.

– Dette er en strategisk beslutning som styrker vår satsing i Stor-Oslo. Malermestrene har dyktige håndverkere og et stort kontaktnett, og sammen vil vi kunne tilby et bredere spekter av tjenester og håndtere større og mer komplekse prosjekter i regionen. Vi vil også dra nytte av Malermestrenes betydelige kompetanse i forsikringsmarkedet, sier Robert Malmberg, daglig leder i Regnbuen Malermesterbedrift.

Malermestrene ble etablert i 2003 og har siden oppstarten blitt drevet av Sjur B. Hansen. I ettertid har også Anne Bjerke og Kari Båheim kommet inn på eiersiden. Selskapet har 15 ansatte og omsatte for 35 millioner kroner i 2022.

Daglig Sjur B. Hansen peker på flere årsaker til at de valgte å slutte seg til Håndverksgruppen via Regnbuen Malermesterbedrift.

– Som selvstendig næringsdrivende har jeg ofte følt meg alene i alle beslutninger og forpliktelser man står i. Jeg ser frem til å komme inn i et større system hvor vi kan diskutere og gjøre hverandre gode. Jeg har stor tro på at dette blir en god konstellasjon hvor vi kan vokse og få til mye bra sammen, sier Sjur B. Hansen, daglig leder i Malermestrene.

Sjur B. Hansen er tredje generasjons malermester og har vært i faget siden 1980, de siste 19 årene som mester i egen bedrift. Mesterbedriften har lange tradisjoner innen maling og gulvarbeid. Om lag 50 prosent av selskapets omsetning kommer fra privatmarkedet, mens resterende oppdrag er knyttet til eiendomsbesittere, eiendomsforvaltere, borettslag og sameier.

– Vi er ekstremt opptatt av håndverket og hos oss er alle enten malermestere, svenner eller lærlinger, påpeker Hansen.

I disse dager avslutter de fasadearbeider på Lillestrøm kultursenter.

– Dette har vært et av de fineste prosjektene vi har utført på lenge. Jeg hadde selv mitt aller første kinobesøk her da jeg var 5 år gammel, og det er derfor ekstra gøy å være tilbake og rehabilitere hele fasaden. Dette er blitt et prestisjeprosjekt for meg, avslutter Hansen.

Malermestrenes ansatte, driftsmidler og bilpark blir nå en del av Regnbuen Malermesterbedrift. Regnbuen Malermesterbedrift er en del av Håndverksgruppen.

Om Håndverksgruppen

  • Håndverksgruppen ble etablert i juli 2020 i Norge med 30 lokale håndverksbedrifter som gikk sammen og dannet en gruppe. Siden den gang har Håndverksgruppen gått inn i Sverige (april 2021) og Danmark (november 2022). I dag har Håndverksgruppen 130 håndverksbedrifter på tvers av de tre landene.
  • Håndverksgruppens bedrifter utfører all
  • e typer overflatebehandlingstjenester innen maling, flis, mur og gulv.
  • Gruppens mål er å profesjonalisere bransjen ved å investere systematisk i ESG, et godt og trygt arbeidsliv og fremragende kvalitet i hele Norden.
  • Håndverksgruppen tror på lokal forankring, markedsinnsikt og stordriftsfordeler.
  • Inkludert Dextry har Håndverksgruppen en akkumulert omsetning på NOK 6 mrd og sysselsetter rundt 4 000 ansatte.
  • Håndverksgruppen eies av FSN Capital og dets ansatte.