Gulvavretting, legging av gulvbelegg/tepper:

Har du planer om utskiftning av tepper eller gulvbelegg i boligen, eller trenger gulvavretting pga slitasje eller skjevheter? Vi i Regnbuen malermesterbedrift utfører ulike prosjektoppdrag innen gulvlegging, flytsparkling og gulvavretting av de fleste underlag i private boliger.

«Med våre dyktige prosjektledere og erfarne håndverkere innen gulvlegging, stiller vi gjerne til disposisjon som rådgiver og deler vår fagkunnskap – både før og under prosessen!»

Fordelen ved å velge vår bedrift til å utføre jobben, er at vi kan levere og montere de aller fleste typer gulv i en helt komplett løsning – alle materialer er faktisk inkludert i prisen. Dette gjør det enkelt for deg som kunde og forsikrer samtidig oss om at alle materialer som blir benyttet i alle våre prosjekter er av høyeste kvalitet.

«Våre spesialavtaler med de største gulvleverandørene i markedet legger til rette for at vi kan kjøpe produktene direkte fra produsentene. For deg som kunde betyr dette raskere leveringstid og at vi kan tilby rimeligere priser enn våre konkurrenter»

Dersom du velger å inngå en avtale med oss i Regnbuen, tildeles du som kunde en egen prosjektleder som styrer prosjektet fra A-Å. Prosjektlederens oppgave er å skreddersy løsninger slik at du som kunde vil oppleve:

  • Forutsigbarhet og trygghet knyttet opp imot fremdriften og de økonomiske rammene for prosjektet
  • At alle lovpålagte forskrifter fulgt nøye opp for å unngå uforutsette komplikasjoner ved et eventuelt videresalg av boligen.
  • Et langvarig sluttresultat i høy kvalitet utført av våre kompetente håndverkere

 

Regnbuen er også del av det landsdekkende konsernet Håndverksgruppen, dette legger til rette for at vi kan utføre prosjekter og levere skreddersydde løsninger – til kunder over hele landet!

«Med lang erfaring i bransjen og våre dyktige håndverkere, kan vi som profesjonell aktør garantere et langvarig sluttresultat i høy kvalitet.»