Innvendig malerarbeid

Å iverksette oppussingsprosjekter kan ofte fremstå utfordrende og komplisert for mange. Dette skyldes som oftest manglende praktisk kunnskap eller at tiden ikke strekker til å kunne utføre et slikt prosjekt på egenhånd. Før og under et oppussingsprosjekt står man også ovenfor en mengde valgmuligheter, da det finnes et enormt utvalg av fargekombinasjoner, ulike malingstyper og malingsprodusenter å velge mellom.

«Med vår fagkompetanse kan vi hjelpe deg i prosessen med å forandre ditt rom eller bolig til å bli akkurat det du har drømt om»

Det er opp til deg om du ønsker å inkludere oss fra en tidlig planleggingsfase eller at vi kommer inn etter at planen har blitt lagt i forkant. Men som fagaktør i bransjen, stiller vi oss gjerne til disposisjon som rådgiver og deler vår fagkunnskap – både før og under prosess.

Dersom du velger å inngå en avtale med oss i Regnbuen, tildeles du som kunde en egen prosjektleder som styrer prosjektet fra A-Å. Prosjektlederens oppgave er å skreddersy løsninger slik at du som kunde vil oppleve:

  • Forutsigbarhet og trygghet knyttet opp imot fremdriften og de økonomiske rammene for prosjektet
  • At alle lovpålagte forskrifter fulgt nøye opp for å unngå uforutsette og unødvendige komplikasjoner ved et eventuelt videresalg av boligen.
  • Et langvarig sluttresultat i høy kvalitet utført av kompetente håndverkere.

Regnbuen er en totalleverandør av håndtverkstjenester og tilhører konsernet Håndverksgruppen. Dette legger til rette for at vi kan utføre prosjekter og levere skreddersydde løsninger – til kunder over hele landet!

«Med lang erfaring i bransjen og våre dyktige håndverkere, kan vi som profesjonell aktør garantere et langvarig sluttresultat i høy kvalitet»