Fasaderehabilitering

Som totalleverandør av malerarbeid og fasaderehabilitering har vi i Regnbuen utført en rekke større oppdrag på fasader for borettslag, boligsameier og eiendomsbesittere i Oslo og omegn.

Under fasaderehabilitering er det en rekke faktorer som må tas hensyn til. Feilvurdering og bruk av feil produkter kan medføre store kostnader for eiendomsbesittere, så sørg for å bruke et firma med erfaring med arbeid og rehabilitering på fasader. Vurdering av underlag og pusstype bør gjøres av erfarne fagfolk fra et seriøst malerfirma. På fasadeoppdrag jobber våre malere og murere tett sammen. Dette er viktig for å få best mulig resultat. For uten skikkelig murerarbeid som grunnlag blir en fasade aldri bra, og da hjelper det lite med maling. Det er ekstremt viktig å avdekke årsaken til at fasaden ser ut som den gjør før man begynner malerarbeidet. En nytt strøk maling vil kanskje kamuflere skaden for en liten stund, mens skaden bare forverrer seg under overflaten.

Ikke vent for lenge med fasaderehabiliteringen

Endringer og slitasje på fasaden kan komme av ulike årsaker. Ofte kan årsaken til en visnende fasade være fukt. Ved fuktskader er det viktig å utføre fasaderehabilitering da fukt kan resultere i farlige situasjoner med løsnede deler. 

Vi forstår at det er fort å tenke at fasaderehabilitering er et krevende prosjekt å sette i gang, men utsetter du det blir bare oppdraget mer og mer krevende. Som ansvarlig for et bygg er det viktig at du tar grep når fasaden har behov for fasaderehabilitering. Jevnlig med vedlikehold etter en fasaderehabilitering er utført er også viktig da dette vil bidra til å redusere kostnadene på lang sikt.

Bestill en befaring

Begynner fasaden å se litt sliten ut? Ikke sitt på gjerdet – bestill en befaring med en gang! På en befaring kan vi avgjøre tilstanden på bygget å legge en plan for nødvendige tiltak. Basert på informasjonen vi henter inn vil vi deretter kunne gi deg et pristilbud for jobben som kreves for å sikre deg en trygg og fin fasade. 

Vi utfører fasaderehabilitering i hele Oslo og omegn.