Malerfirma i Oslo til større prosjekter

Står du overfor et maleprosjekt? Maling av store og mange flater er en omfattende jobb. Ved større arealer som skal dekkes er det også viktig å bruke aktører som har kompetansen som kreves for at resultatet på slikt arbeid skal bli som ønsket og levert i samsvar med prosjektplanene.

Vi leverer tjenester innen alt som har med maling å gjøre både for private og bedrifter. Trenger du kanskje bistand til å male et tak, trapper, vegger eller et helt bygg? Bestill en befaring fra oss i dag.  

Hva kreves for en godt utført malerjobb?  

Mange setter i gang med malerarbeidet uten å gi seg selv tid til å forberede seg, dette gjelder både grunning, fargevalg, type maling og vedlikehold. Manglende kunnskap om hvordan det skal males kan bety store kostnader i ettertid eller at prosjektet tar mye lengre tid enn nødvendig. Et erfarent malerfirma vet hva som kreves for at et større prosjekt gjennomføres til avtalt tid uten senere komplikasjoner og med god kvalitet og gode resultater. 

Ser du etter et malerfirma i Oslo? Vi kan ta på oss maleroppdrag i hele Oslo, Bærum, Asker, Askim, Follo, Ski, Akershus og Indre Østfold! 

Typiske feil med malerarbeid vi som malerfirma ser 

Feil valg av malingstype er noe vi ser gå igjen hos mange. Ulike flater betyr også at det må benyttes maling som er tilpasset bruksområde. Blant annet vil det være forskjeller i hvor lett det er å vaske, slitestyrke, glans og ikke minst vedheft. Sistnevnte er også avhengig av at det utføres et godt forarbeid på flaten som skal males. Kontorbygg, nybygg, låver eller et enkeltrom med trevegg vil ha ulike egenskaper og krever derav ulikt malerarbeid. Vi er derfor nøye med å kartlegge alle nødvendige forhold hos våre kunder for å kunne velge den beste løsningen.

Teknikk og utførelse 

I tillegg til at det er essensielt med riktig kunnskap i bruk av maling, er det også viktig å tenke over hva selve malerarbeidet krever. Med flere nye malingstyper som er mer vanntynnede har også malingen en raskere tørketid. Det betyr at malertjenester må utføres rask og effektivt, med smart påføring, slik at en får en fin overgang fra strøk til strøk. Maling skal alltid påføres veggen våt-våt, og for at resultatet skal bli optimalt er det viktig at hele veggen blir dekket i første omgang, hvis ikke blir ujevne resultater og skjolder i fargen. Vær derfor nøye med å velge aktører som er drevne på maling på store flater.   

Ser du etter malere som er klare for oppdrag? Vi tilbyr en rekke malertjenester i Oslo. Vi jobber med alt innen både innvendig og utvendig maling og har malere klare for oppdrag.

Få hjelp – Profesjonelle malerfirmaer er best egnet 

Som profesjonell maler i Oslo har vi god kunnskap rundt hva som kreves for at resultatet skal bli det beste. Vi vil alltid foreta en vurdering av forholdene for så å avgjøre hva slags forarbeid som skal utføres, hvilken type maling som skal benyttes, velge ut det beste utstyret for jobben for så å gi råd for videre vedlikehold.

I Regnbuen møter du fagpersoner som jobber med alt innen malerarbeid og som har malt utallige vegger, møbler, hus, kontorbygg, næringsbygg, hytter m.m. De ansatte i vårt malerfirma i Oslo er drevne med ruller, pensler og alt tilleggsutstyr og sikrer deg et godt resultat! Vi kan hjelpe deg med oppussing, fasaderehabilitering, store prosjekter og mindre oppdrag.

Våre malere utfører arbeid med presisjon slik at boligen, bygget, utehuset eller hva nå enn du ønsker å male holder seg både fint og robust i lang tid fremover.

Som malerfirma hjelper vi deg med det du ønsker  

Om du ikke ønsker hjelp med alt, kan et malerfirma hjelpe deg på mange forskjellige områder.

Vi er et malerfirma i Oslo som kan hjelpe deg med hele male prosjektet fra A-Å eller deler av det. Ønsker du for eksempel kun hjelp med fargevalg? Ikke noe problem. Trenger du hjelp til forarbeidet og malingen, men har allerede valgt farge, vi tar jobben. Vi kan også stille med andre håndverkere slik at du har en aktør som utfører alt dersom du ønsker det.

Har du behov for et malerfirma i Oslo til ditt prosjekt? Vi har både mestre innen maling og muring som kan hjelpe deg med ditt prosjekt. Send oss ditt oppdrag i dag. Vi utfører maleroppdrag i hele Oslo, Bærum, Askim, Asker, Follo, Ski, Akershus og Indre Østfold. 

Våre malere implementerer visjonen din

Våre malere har lang erfaring og utfører det arbeidet du ønsker. Vi har malere som er klare for oppdrag i Oslo og andre områder. Bruker du oss kan du være trygg og sikker på at jobben blir gjort skikkelig. Vi leverer til avtalt tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet. Ta kontakt om du trenger hjelp med malerarbeid i Oslo eller nærliggende områder.

Bestill maler i dag – Kontakt oss

Vi stiller som fullservice malerfirma. De som benytter seg av oss slipper å måtte forholde seg til flere aktører da vi kan stille med fagpersoner for hele jobben.

CTA: Kontakt oss for befaring HER.