Fantastisk sted å jobbe

Vi har tatt en prat med Alexander Martinsen, som i fjorten år har vært ansatt i Regnbuen Malermesterbedrift.

Alexander forteller at det er fantastisk å jobbe hos Regnbuen Malermesterbedrift, og det kommer vel ikke som en overraskelse, tatt i betraktning alle de årene han har jobbet der.

Ja, jeg har nok blitt så lenge fordi jeg er glad i jobben min og trives veldig godt i denne bedriften. Det er bra og variert arbeid, og jeg får være med på mye morsomt.

Han trekker fram at han gjennom årenes løp også har fått mer ansvar for nye ting, og jobber med alt fra tapetsering til maling, noe som i seg selv gjør hverdagen variert.

Godt arbeidsmiljø

Det er ikke alltid nok å bare ha ansatte som liker jobben de gjør. En stor del av en vellykket bedrift, handler om et godt arbeidsmiljø.

Alexander Martinsen har jobbet hos Regnbuen Malermesterbedrift i 14 år.

Det handler om å gi og ta. Jeg er en person som er veldig punktlig, og synes det er fint med god og tydelig informasjon.

Her hos Regnbuen Malermesterbedrift fungerer kommunikasjonen veldig bra. Det er en veldig seriøs bedrift, og vi har fantastiske ledere. Ønsker jeg fri, så er det aldri noe problem, bare jeg gir beskjed i god tid.

Ved siden av et velfungerende lederskap, er også de ansatte viktige for å kunne skape en hyggelig arbeidsdag for hverandre.

– Vi har et stort mangfold hos oss. Det er folk fra forskjellige kulturer, så jeg kan vel si at vi er godt blandet. Som regel prøver vi å kommunisere på norsk, og vi lærer av hverandre og om hverandre. På en måte så er det veldig spennende.

Nye folk

Regnbuen malermesterbedrift er en attraktiv arbeidsgiver og Alexander nevner at det alltid kommer både nye kunder og ny arbeidskraft.

Vi har nok å gjøre, for å si det slik. Det er som regel en travel hverdag og jeg må si at når folk så ofte anbefaler oss videre til andre, så er det fordi vi gjør en jobb de er fornøyd med, og det er vi stolte av.

Dette er en bransje som det alltid er, og vil være etterspørsel etter. Derfor er det også viktig å rekruttere nye folk.

Har du lyst til å jobbe sammen med oss – se våre ledige stillinger her.

Morsomme oppdrag

Men som på alle andre arbeidsplasser så er det ikke bare alvor hele tiden. Det dukker opp noen oppdrag som er annerledes også. En av dem var Sinnasnekkeren, forteller Alexander. – Det var en artig opplevelse, selv om det var mye stress, og mye fram og tilbake, men absolutt noe jeg er glad for at vi var med på, sier Alexander.

Vi har både store og små oppdrag, men for oss handler det alltid om kvalitet. Det er viktig at vi klarer å levere det vi har lovet. Det hender også morsomme ting underveis, men det blir nok mer interne spøk, som likevel setter farge på dagen, avslutter Alexander Martinsen.