Vi ønsker å gjøre hverdagen fargerik!

Legging av tepper og gulvbelegg

Legging av tepper og gulvbelegg

Lokalenes utforming spiller en svært viktig rolle for å kunne skape trivsel blant de ansatte på arbeidsplassen. Ved fornyelse av gulvflater bidrar man til både økt komfort, trivsel og samtidig legger til rette for enklere rengjøring. Vår bedrift har også over tid etablert et tett og godt samarbeid med alle våre leverandører. For deg som kunde medfører dette at du vil motta fagkunnskap igjennom hele prosessen fra oppstart frem mot ferdigstillelse.

Eksempler på gulvtyper:

Våre kompetente gulvleggere kan utføre ulike typer gulvarbeider i de fleste arealer.

  • Vinylgulv
  • Linoleumgulv
  • Designgulv
  • Tepper
  • Teppefliser og våtromsbelegg.

Ved avtaleinngåelse med oss i Regnbuen, tildeles du som kunde en egen prosjektleder som styrer prosjektet fra A-Å. Prosjektlederens oppgave er å skreddersy løsninger slik at du som kunde vil oppleve:
– Forutsigbarhet og trygghet knyttet opp imot fremdriften og de økonomiske rammene for prosjektet
– At alle lovpålagte forskrifter fulgt nøye opp for å unngå uforutsette og unødvendige komplikasjoner ved et eventuelt videresalg av boligen.
– Et langvarig sluttresultat i høy kvalitet utført av kompetente håndverkere.

Regnbuen er en totalleverandør av håndtverkstjenester og tilhører konsernet Håndverksgruppen. Dette legger til rette for at vi kan utføre prosjekter og levere skreddersydde løsninger – til kunder over hele landet!

«Med lang erfaring i bransjen og våre dyktige håndverkere, kan vi som profesjonell aktør garantere et langvarig sluttresultat i høy kvalitet»